Menu
1

Talk to Me

De Heygraeff Audiotour

De Heygraeff Audiotour

Algemeen:
Talk To Me - De Heygraeff Audiotour laat je luisteren naar gesprekken die je meenemen in de leefwereld van bijzondere bewoners op en rond De Heygraeff, een woonlocatie van zorgorganisatie Reinaerde. Hier wonen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Deze audiotour nodigt je uit om vanuit een ander perspectief naar je omgeving te kijken en om meer te ontdekken over het leven op De Heygraeff.

Introductie:
Luister voor de beste ervaring van de audiotour eerst naar het introductiegesprek. Daarna ben je klaar om de andere ‘luisterlocaties’ te bezoeken. Dit kan in elke gewenste volgorde. De ‘luisterlocaties’ kan je vinden met behulp van deze kaart.

Luister naar het Introductiegesprek (05:01)

Janneke
Slagboom

Janneke werkt voor zorgorganisatie Reinaerde. Hier heeft ze te maken met veel ‘ups’ en ‘downs’. In dit gesprek spreekt ze over haar dagelijkse routine en haar droom om een spectaculair feest te organiseren.

Luister naar het gesprek met Janneke (19:00)

Marko
Douglasspar

Marko staat al meer dan 60 jaar op De Heygraeff van zorgorganisatie Reinaerde. Hij is realistisch over wat hij op zijn levenspad aan onzekerheden zou kunnen tegenkomen. In dit gesprek spreekt hij over vuile tissues, liefde en de dood.

Luister naar het gesprek met Marko (20:33)

Martijn
Straatlantaarn

Martijn staat langs de weg van De Heygraeff. In dit gesprek spreekt hij over zijn overtuiging dat hij het belangrijkste licht op aarde is. Martijn raakt in paniek wanneer hij hoort over het bestaan van de zon en zijn afhankelijkheid van anderen.

Luister naar het gesprek met Martijn (15:22)

Leela
Mol

Leela leeft uit het zicht van mensen ondergronds een goed leven. In dit gesprek neemt ze je mee op een rondleiding door haar huis en spreekt ze over magische rituelen en vooroordelen over het leven met een zintuiglijke beperking.

Luister naar het gesprek met Leela (18:21)

De totale duur van de audiotour 78 minuten.