Menu
1

Feestelijke Filmpremière

12 oktober 2023, , aanvang 19:45

Een documentaire van bewoners van De Heygraeff & Floor Hofman

Documentairemaker Floor Hofman verbleef een aantal maanden als artist-in-residence op Reinaerde De Heygraeff in Woudenberg waar ruim 160 mensen met een ernstig verstandelijke beperking wonen.

Ze gaf bewoners een camera om hun dagelijks leven te filmen met de intentie om hun blik op de wereld te leren kennen. Zo was `cameravrouw' Monika Terwisga hartstikke trots dat ze zelf kon filmen met een tablet die aan het tafeltje van haar rolstoel werd bevestigd. Ook vroeg Floor aan ouders om de interactie met hun kind te filmen. Op donderdag 12 oktober gaat de film in première

Première voor bewoners en begeleiders
Overdag zijn er twee feestelijke vertoningen speciaal voor bewoners en begeleiders om 10:30 en om 13:30. Per woning kunnen het aantal bewoners en begeleiders worden opgegeven door te mailen naar: re-creatie@reinaerde.nl.

Filmpremière voor breder publiek met nagesprek
’s Avonds is er een vertoning voor een breder publiek en vindt er een nagesprek plaats over de thema’s in de film. Vincent Bijlo (cabaretier, columnist, schrijver) is moderator van het nagesprek met als side-kick Madeleine Kardolus, strategisch adviseur bij Reinaerde.

datum: donderdag 12 oktober

PROGRAMMA:
19:30-19:45: ontvangst
19:45-20:15: vertoning documentaire
20:15-21:15: nagesprek o.l.v. moderator vincent bijlo
21:15-21:45: borrel
locatie:
De Heygraeff, gebouw OP3,
Heygraeff 3, 3931MK Woudenberg

AANMELDEN:
Aanmelden voor het avondprogramma kan per mail: bit.ly/film-floor Toegang is gratis.