Menu

Re-creatie op Dutch Design Week 2020

Designing a Community of Care@ Dutch Design Week 2020

Online bijeenkomst
Datum: dinsdag 20 oktober
Tijdstip:14.30- 16.00u

De coronacrisis heeft ieder van ons het denken gezet over onze gezondheid. Hoe kunnen wij de meest kwetsbare groepen bij de samenleving betrekken en hen tegelijkertijd beschermen? In het najaar van 2018 gingen dertien projecten van start onder de noemerDesigning a Community of Care. Inmiddels beseffen we meer dan ooit doen dat wij gezamenlijk verantwoordelijk zijn, voor onszelf én elkaar.

Aan de hand van de projectenVerbouwen in dialoog, RE-CREATIEen Zorg voor de wijkblikken we terug op het trajectDesigning a Community of Care.Reimar von Meding (KAW architecten), Sjaak Langenberg (Sjaak Langenberg & Rosé de Beer), Michou Nanon de Bruijn (Studio Makkink&Bey) en Ester van de Wiel (Studio Ester van de Wiel) delen hun ervaringen en gaan met het publiek in gesprekover de kansen diezij creëren om lokale zorgnetwerken te versterken.

De bijeenkomst vindt plaats tijdens de Dutch Design Week in het kader van de Embassy of Health 2020. De Embassy of Health bestaat dit jaar uit de online expositieChronic Health, happily ever after?waar o.a. Verbouwen in dialoog en RE-CREATIE tentoongesteld zullen worden. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos en kan via deze link:

Onlinebijeenkomst Designing a Community of Care