Menu
1

Re-creatie zomerprogramma

workshops voor alle leeftijden

2

Workshop ‘Maak je eigen parfum’

3

Workshops ‘papierlandschappen’

Re-creatie zomerprogramma

Op De Heygraeff in Woudenberg zijn kunstenaars en ontwerpers te gast. Zij geven deze zomer speciale workshops. Hergebruik enrespect voor de natuur staan daarbij centraal. Zo komen de zorg voor mens, materiaal en omgeving samen op één plek.

Op zoek naar een creatieve activiteit tijdens de zomervakantie? Dagje naar het Henschotermeer combineren met een bijzondere workshop? Of woon je in de buurt en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen? Kom dan deze zomer naar De Heygraeff in Woudenberg! Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden:
Aanmelden voor workshops kan per mail: re-creatie@reinaerde.nl. Of loop gewoon binnen bij aanvang. Deelname is gratis.

Programma:
Bekijk hier het programma.


Workshop ‘Hout Werk Plaats’

Ontwerper Robin Weidner ontwikkelde een modulair systeem dat boren en zagen mogelijk maakt voor kinderen die nog nooit met dit gereedschap hebben gewerkt. In deze workshop maak je je eigen houten speelobject van tweedehands hout. In De Hout Werk Plaats worden verschillen overbrugd en mensen dichter bij elkaar gebracht.


Workshop ‘Papierlandschappen’

Kunstenaar Krisztina Czika geeft een tweede leven aan de oud papierstroom op De Heygraeff. In haar workshops ontdek je het sociale en rustgevende aspect van het werken met papierafval. Laag voor laag maak je landschappen van papierpulp. Ontspanning gegarandeerd!


Workshop ‘Gardens against rage’

Tover prachtige afbeeldingen van planten en bloemen tevoorschijn met een hamer in de workshop van ontwerpster Maidie van den Bos. Door te hameren op plantmaterialen die zorgvuldig tussen stoffen doeken zijn aangebracht laten planten super gedetailleerde en kleurrijke prints achter.

Ben je boos over klimaatverande-ring? Dan is dit de manier om je af te reageren, met een positief resultaat, want de natuur laat het tegenovergestelde zien van ver-nietiging.


Workshop ‘Maak je eigen parfum’

In deze workshop in twee dagdelen leert ontwerper Maidie van den Bos je hoe je je eigen parfum kunt maken met planten en bloemen uit de omgeving. En natuurlijk krijg je na afloop je eigen parfumflesje mee!


Proeverij ‘Cocktails uit de natuur’’

Ontwerper Maidie van den Bos maakt de bijzonderste non-alcoho-lische cocktails met locale flora.

Wil je zo’n cocktail proeven of meehelpen met wildplukken en het maken van de cocktail? Kom dan naar deze bijzondere proeverij.


Jamsessies

De jamsessies in de vuurtent op De Heygraeff waren eerder dit jaar een groot succes. Vuur mogen we niet meer maken in de zomer, maar muziek natuurlijk wel! Speel, zing of geniet mee van de mooiste klanken samen met bewoners op De Heygraeff onder leiding van Hubert. Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen om mee te kunnen doen.

Re-creatie Zomerverkoop
Elke vrijdag van 10.30 - 14.00 uur in juli, augustus en september verkopen we zomerse recreatieve artikelen van De Kringloopwinkel Woudenberg. Iedere week is er een nieuw aanbod. Je kunt ons vinden naast de parkeerplaats voor de slagboom.

Algemene informatie
Alle workshops vinden plaats in een tent of in het Re-creatie atelier op De Heygraeff. Deelname is gratis.
Adres: Reinaerde De Heygraeff, De Heygraeff 3, 3931 MK, Woudenberg

Kom bij voorkeur lopend of op de fiets. Er is parkeergelegenheid voor deelnemers aan workshops op het terrein.