Menu
1

Voorjaarsworkshops op De Heygraeff

plukwandeling, proeverij en ecoprinten op je eigen t-shirt

2

Voorjaarsworkshops op De Heygraeff

Houten speelobjecten of bankjes maken in de Houtwerkplaats

Voorjaarsworkshops op De Heygraeff

Op zoek naar een leuke activiteit rond Pasen of tijdens de meivakantie? Kom dan naar De Heygraeff in Woudenberg. Dit voorjaar organiseren onze gastkunstenaars weer verschillende workshops. Er is voor alle leeftijden wat te doen. En het is een leuke manier om kennis te maken met onze bewoners. Samen maken is samen beleven.

Plukwandeling en proeverij Bloesembar
datum: 10 april
tijd: 13.30 - 15.30 uur

Sluit aan bij een gezellige wandeling over De Heygraeff en leer smaken en geuren te herkennen van lokale flora. Maidie van den Bos vertelt over de sensorische route op het terrein. Heerlijke non-alcoholische cocktails om mee af te sluiten!

Ecoprinten op je eigen T-shirt
data: 11 april, 3 mei en 4 mei
tijd: 13.30 - 15.30 uur

Maidie van den Bos start met een plukwandeling waarbij je leert kijken naar details uit de natuur met een kunstenaarsoog. Vervolgens leer je ecoprinten door afbeeldingen van de geplukte planten te hameren en stomen op stof. Dat kan gezamenlijk, maar ook op een door jezelf meegebracht wit (!) kledingstuk.

Houten speelgoed en bankjes maken
data: 1 mei en 2 mei
tijd: 10.00 – 12.00 en tijd: 13.30 - 15.30 uur

Robin Weidner ontwikkelde een modulair systeem dat boren en zagen mogelijk maakt voor zowel mensen met een beperking als voor kinderen die nog nooit met dit gereedschap hebben gewerkt. Maak zo je eigen houten speelgoed of help mee met bankjes maken voor De Heygraeff.

Waar: De Heygraeff, Heygraeff 3, Woudenberg
Aanmelden: re-creatie@reinaerde.nl