Menu
1

Re-creatie Zomer workshops op De Heygraeff

plukwandeling en ecoprinten op je eigen t-shirt

2

Re-creatie zomer workshops op De Heygraeff

Houten speelobjecten of bankjes maken in de Houtwerkplaats

Re-creatie zomer workshops 2024

Op zoek naar een creatieve activiteit tijdens de zomervakantie? Sta je op een camping of woon je in de buurt en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dagje naar het Henschotermeer combineren met een bijzondere workshop? Kom dan deze zomer naar De Heygraeff in Woudenberg!

Maak je eigen houten speelgoed of bloemenprint met geplukte bloemen of maak muziek in de vuurtent. Hergebruik en respect voor de natuur staan daarbij centraal. Zo komen de zorg voor mens, materiaal en omgeving samen op één plek.Aanmelden voor workshops kan per mail: re-creatie@reinaerde.nl. Deelname is gratis.

Aanmelden:
Aanmelden voor workshops kan per mail: re-creatie@reinaerde.nl. Deelname is gratis.

Programma:
Bekijk de folder

Of bekijk het programma van deze zomer:


Workshop ‘Hout Werk Plaats’
De Hout Werk Plaats maakt op een veilige manier boren en zagen mogelijk voor zowel mensen met een beperking als voor kinderen die nog nooit met dit gereedschap hebben gewerkt. Wat is er nou leuker dan je eigen speelgoed maken? Volwassenen kunnen houten bloemenvaasrekjes maken. Zo maak je je eigen vakantiesouvenir! Vaders en moeders, opa’s en oma’s die willen helpen? Graag!


Muziek in de vuurtent
Vuur mogen we niet meer maken in de zomer, maar muziek natuurlijk wel in de vuurtent die is gemaakt door kunstenaar Yasser Ballemans. Speel, zing of geniet samen met bewoners op De Heygraeff. Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen om mee te doen. Muzikaal ontwerper Paul Wienk leidt de workshops.

Plukwandeling & workshop ecoprints
Je start met een gezellige plukwandeling waarbij je leert kijken naar details uit de natuur met een kunstenaarsoog. Vervolgens leer je gelprinten of ecoprinten door afbeeldingen van de geplukte planten af te drukken of te hameren op stof. Maak zo je eigen botanische kunstwerk. Ilustratie- en dessin-ontwerper Irma Corbeek leidt de workshops.​

Re-creatie Zomerverkoop
Elke vrijdag van 10.30 - 14.00 uur van 12 juli t/m 23 augustus verkopen we zomerse recreatieve artikelen van De Kringloopwinkel Woudenberg. Iedere week is er een nieuw aanbod. Je kunt ons vinden naast de parkeerplaats voor de slagboom.

Algemene informatie
Alle workshops vinden plaats in een tent of in het Re-creatie atelier op De Heygraeff. Deelname is gratis.
Adres: Reinaerde De Heygraeff, De Heygraeff 3, 3931 MK, Woudenberg

Kom bij voorkeur lopend of op de fiets. Er is parkeergelegenheid voor deelnemers aan workshops op het terrein.