Menu
1

Sannah Belzer

Ontwerper Sannah Belzer start in januari 2023

Opdracht samen de grens verzachten

Al programmeer en organiseer je nog zoveel op De Heygraeff, het hek, de slagboom en de bebording om het terrein vormen een barrière. Het is een noodzakelijk begrenzing voor de veiligheid en het geeft bewoners met een beperking juist de mogelijk om zelfstandig vrij te bewegen op het terrein, maar het oogt ook onvriendelijk. Ontwerper Sannah Belzer is uitgenodigd om een voorstel te ontwikkelen voor de transformatie van de entree van De Heygraeff naar een uitnodigend gebaar.

Sannah Belzer realiseerde eerder onder andere de zit- en speelplek ‘Ode aan de zandrug’ in Waspik, een Waadpad als permanent educatief beleefkunstwerk voor streekpark Kienehoef in Sint Oedenrode en in de gemeente Heerde realiseerde ze Veldkabinetten die uitnodigen om het landschap en haar historie, verhalen en geheimen te ontdekken. Sannah hanteert een subtiele esthetiek en werkt vaak met lokale materialen. Ze streeft altijd naar een ontwerp dat zich ‘thuis’ voelt in de omgeving.

Sannah zal waar mogelijk de groendienst, bewoners, begeleiders en partijen uit de omgeving van Woudenberg betrekken bij de uitvoering van haar ontwerp. Zo gaan we samen de grens verzachten.

Meer info: publieke-ruimte.nl